Dr. Say Kant0ikan B4by Bump Siti? – “Itu SandaI Kegemaran TokTi Ketika Mengandvngkan Aafiyah Dulu”

Setelah hampir dua bulan tidak berkongsi foto penuh, peminat akhirnya dapat melihat keadaan terkini penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza melalui akaun instagram d0ktor selebriti, Dr. Say Shazril baru-baru ini.

Menerusi entri terbaharu yang dimuat naik di laman Instagramnya, Dr. Say berkongsi momen bertemu dengan Siti dan suami, Datuk Seri Khalid Jiwa di kediaman mereka.

Secara tidak langsung, foto itu menceritakan keadaan sebenar Siti yang secara tidak langsung juga seperti mengiyakan dirinya kini sedang berb4dan dua.

Peminat yang menyambut baik keadaan Siti itu turut mendoakan selain menghormati prinsipnya untuk tidak terlalu berkongsi khabar terbaharu terutama berkaitan dengan keham1lan kedua beliau.

“Macam ada b4by bump. Tengok sandal tu pun dah kenal, sandal kegemaran TokTi ketika mengandvngkan Aafiyah dulu. Doakan semua baik-baik dan dipermudahkan,” tulis salah seorang pengguna.

“Kant0i dah lah, TokTi dah lama tak post gambar full d0ktor pula pergi kongsikan,” tambah pengguna lain.

“TokTi pr3ggy ya. Pec4h rahsia,” sahut pengguna lain pula.

Sementara itu, Dr. Say turut berkongsi momen indah bertemu dengan penyanyi kesayangan ramai itu dan berkesempatan menyanyi bersama beliau.

“10 hari lepas Datuk K ajak saya berjumpa di pejabatnya. Semalam, beliau mengajak saya ke rumahnya.

“Semalam, saya menyaksikan beliau menyanyi live di hadapan saya. It’s funny how life can be. 

“One moment you’re at home playing with your son, the next moment you are hanging out with the big gvns.

“Anyway last night was a night to remember. Selama ni saya karok dalam bilik air dan dalam kereta menyanyikan lagu Ace ja, tapi semalam saya mendendangkan serangkai lagu untuk Malaysia’s Number 1 singer peeps,” cerita Dr. Say teruja.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! 

Sumber : Gempak

Be the first to comment on "Dr. Say Kant0ikan B4by Bump Siti? – “Itu SandaI Kegemaran TokTi Ketika Mengandvngkan Aafiyah Dulu”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*